Nieuwsgierig? Of w8 je tot half augustus?

Ik heb jullie nieuwsgierigheid gewekt!

Dat blijkt uit de reacties die ik krijg en aan het aantal lezers op deze auteursblog en mijn Facebook pagina (die je kan vinden onder mijn eigen naam).

Hieronder een kort stukje uit mijn boek.

...

De dagen gaan voorbij zonder dat ik daar het besef van heb of wat er rondom in de omgeving gebeurt. Maar die ochtend, nadat ik gebeld had naar de afdeling en ik te horen kreeg dat het nog stabiel was, kwam ik tot het besef dat het de laatste schooldag was voor de grote vakantie. Ik heb na een poosje piekeren het besluit genomen om de meiden zelf van school te halen. Het was natuurlijk te verwachten dat ik niet onopgemerkt zou komen en gaan. De leraren kwamen om beurten even bij me praten en vragen hoe de situatie was. Ik ben naar de lerarenkamer gegaan om op die manier geen ouders tegen te hoeven komen. Want daar had ik op dat moment geen behoefte aan. De klas van Manuëla had met de leerkracht twee ochtenden gepraat over longtransplantatie. Dat Manuëla haar papa dat had ondergaan en wat dat nou eigenlijk was. Alle kinderen gingen zuchten, want dat doe je met longen. Ook de leerkracht van Loysa en Elvira had de tijd genomen om aan de klasgenootjes uit te leggen wat het inhield. Zo fijn om te horen dat we niet vergeten werden en dat er klassikaal tijd en energie in werd gestoken.

...

Dat was het voor nu....

Update over mijn boek:

Op dit moment ligt mijn gecorrigeerde versie bij boek scout en ik heb de vervolgstappen via mail ontvangen. Het duurt niet lang meer en het productieteam waarmee ik samenwerk, zal de promotiemailing naar de personen op mijn e-maillijst, versturen. Je kan je trouwens nog steeds inschrijven voor deze promotiemail.

Wat vinden jullie eigenlijk van de nieuwe titel? Lees daarvoor mijn eerdere blog. Ik hoor het graag, laat mij het weten. (Als het team van boek scout dit goedkeurd, zal ik mijn pagina's uiteraard aanpassen.)

Fijn weekend voor nu.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Nieuwsgierig? Of w8 je tot half augustus?

Leef het leven!

Het meervoud van LEF is LEVEN!

Blogsonfire.nl

Black friday deal

Donor worden, dat doe je voor elkaar.